• Telemark

     

      Certifierade kurser sedan 1998

Friskvårdskort

Friskvård

Klättring och kajakpaddling är godkända som friskvård av Skatteverket. Alltså kan du som får friskvårdsbidrag av din arbetsgivare använda det till att starta upp en hälsosam livsstil, må bättre och utvecklas genom dessa fina aktiviteter.

Att klättring och paddling är godkända som friskvårdsaktiviteter tycker vi på Guidebyrån är en självklarhet. För vad kan vara med främjande för hälsan än att njuta av närheten till naturen från en havskajak eller klättra till toppen av en klippa och utvecklas av såväl ansträngningen som den egna prestationen?!

Friskvårdsbidrag är en personalförmån som en arbetsgivare har rätt att ge till den anställde och som syftar till att skapa trivsel i arbetet. Värdet får uppgå till maximalt 5 000 kronor per år. Hos oss kan du välja att köpa kort till ett värde av 3 000, 4 000 eller 5 000 kronor. Detta kort använder du sedan för att boka olika aktiviteter inom vårt kursutbud. Läs mer om friskvårdsbidrag på Skatteverkets hemsida.

Köp ditt friskvårdskort hos oss och ta genom ditt friskvårdsbidrag del av ett av Sveriges största utbud av klättring och kajakpaddling. Säsongen 2024 gäller kortet för alla instegskurser samt fortsättningskurser inom klättring och kajakpaddling. Obeservera att kortet inte gäller på de mest avancerade kurserna och våra ledarutbildn ingar. Huruvida en specifik kurs går att boka med friskvårdskortet anges på respektive kurs sida.

       Friskvårsdskortet

Friskvårdskortet är personligt med ett års giltighetstid från utfärdandedatum. Kortet gäller för bokning av klättring och kajakpaddling till det värde du valt på ditt kort, samt för den utrustning som behövs vid genomförande av dessa aktiviteter, i de fall kursutrustningen är inkluderad i kursavgiften. Kortet gäller ej för fjällvandring, separat hyra av utrustning eller för våra ledar- eller första hjälpen utbildningar. Se fullständiga villkor

GÖR SÅ HÄR 1. Fyll i beställningsformuläret och välj belopp på ditt friskvårdskort nedan. 2. Betala med kort/internetbank 3. Därefter får du ett mail med detaljerad information om hur du använder kortet för att boka dina aktiviteter på vår hemsida.

Friskvårdskort

BESTÄLLARE

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Ange ett korrekt personnummer

BELOPP

Välj belopp på ditt friskvårdskort.

Välj ett belopp

GODKÄNNANDE

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

2019-12-30 | Dymmy Friskvård. Rör inte. Den gör så att Friskvård syns på framdsidan