• Telemark

     

      Certifierade kurser sedan 1998

Privat skridskoledare

Boka en privat skridskoledare i vinter. Kanske vill ni ha en privat nybörjarkurs för att bara lära er åka. Kanske vill ni ha en skön tur på dagens bästa is eller möjligen vill ni lära er mer om räddning eller grunder i iskunskap. Pris från 6 400:-.

Boka din egen guide eller instruktör. Kanske vill du ha en privat nybörjarkurs för att bara lära dig åka. Kanske vill ni bara ha en skön tur med kursinslag eller möjligen vill ni för första gången komma ut på fina skärgårdsisar. 

Boka en privat skridskoguide! Åker du redan skridskor kan du boka en privat turåkning på "dagens bästa is" och har du inte börjat så går det fint att boka en privat nybörjarkurs så ser vi till att du snabbt kommer igång och blir fast i denna fina aktivitet. Isläget styr var guiden väljer att åka, men innehållet bestämmer vi tillsammans. Åkningen kan varieras på sjöar, kanaler och åar och inte sällan i det öppna och vidsträckta skärgårdslandskapet.


Februari 2018, Staffan och Emil ute på Orlången och rekar inför en privat grupp som vi guidade dagen efter. 

PRIS VARDAGAR (per dag 7 timmar)
5 900 kr för 1-2 deltagare
7 400 kr för 3-4 deltagare
1 000 kr/extra timme

PRIS HELGER (per dag 7 timmar)
7 400 kr för 1-2 deltagare
8 900 kr för 3-4 deltagare
1 000 kr/extra timme

VAD INGÅR I PRISET
Skridskoguide
Försäkring under aktiviteten

MAT
Vill du att vi ordnar med friluftsmat för er tur? Vi samarbetar med REAL Turmat med ett mycket stort utbud av frystorkade rätter. Lägg till det i er förfrågan.

GRUPPSTORLEK
1-4 personer 
För större grupper begär offert

naturis stor

På våra skridskokurser kan du hyra skridskoutrustning av högsta klass. Lös häls-skridsko är numera standard. Vill du hellre hyra utrustning med fast häl så har vi det också. Meddela det i samband med din förfrågan. 

SKRIDSKOUTRUSTNING 
Skridskoutrustning ingår inte vid privat kurs eller guidning. Tar du med dig egen utrustning så ska den motsvara den på bilden. Skridskryggsäcken ska ha grenrem och kastlinan ska vara kopplad till ryggsäckens midjebäte/grenrem. Det går även bra med skridskor med fast häl. Vill ni att vi ordnar utrustning så tillkommer 1300 kronor/person för komplett utrustning.

TRANSPORT
Vi öter upp på Centralen i Stockholm och därifrån väljer vi lämpligt färdsätt till den för dagen bästa och mest lämpliga isen. Beroende på val av åkområde åker vi tunnelbana, minibuss eller pendeltåg.

Såhär såg det ut när vi letade is inför en nybörjarkurs i januari 2017. Nog fann vi is alltid!

VILKEN ERFARENHET KRÄVS?
Ingen tidigare erferenhet krävs. Turen eller kursen planeras efter Er tidigare erfarenhet, så ange den i kontaktformuläret. Ni bör dock kunna åka vanliga skridskor.

AKTIVITETSOMRÅDE
På den för dagen bästa och för aktiviteten mest lämpliga isen i Stockholms närområde.

SÄSONG
Januari-mars då isläget tillåter.


Köp presentkort till Privat skridskoledare

Beställare

Förnamn*
Efternamn*
E-post*
Gatuadress*
Postnummer*
Ort*
Telefonnummer*

Mottagare

Förnamn*
Efternamn*

Presentkort

Presentkort till "Privat skridskoledare" kostar kr.
Vill du ställa presentkortet på annat belopp fyll i önskat belopp här.
kr

Godkännande

Betalningssätt


Kostnad: kr
Varav moms: 0 kr