• Telemark

     

      Certifierade kurser sedan 1998

2021-12-26 | Förnyat tätare samarbete med Stockholms Klätterklubb

Förnyat tätare samarbete med Stockholms Klätterklubb

Vi är väldigt glada över att idag kunna berätta att vi tillsammans med Stockholms Klätterklubb har sett över och blåst nytt liv i samarbetet mellan klubben och guidebyrå. Vi på Stockholms Guidebyrå tror stenhårt på att samarbete och goda relationer mellan företag och föreningar kan skapa långsiktiga förutsättningar för att stimulera till säker och hållbar utomhusklättring i Stockholmsregionen. ”Ett samarbete mellan Stockholms klätterklubb som ju är den stora klubben för frilufts klättrare och Guidebyrån som är en stor utbildare i Stockholmsområdet känns helt naturligt” säger Staffan Ekholm, grundare till Guidebyrån.

Sedan 2013 har klubben och Guidebyrån haft ett samarbete och nu stärks det ytterligare. Stockholms Guidebyråtar hand om hela kursverksamheten. Som medlem i Stockholms Klätterklubb ges du bland annat en medlemsrabatt på kurserna hos Stockholms Guidebyrå, samt möjligheten att gå räddningskurs 1 och 2 till ett kraftigt rabatterat pris.

Utöver detta så erbjuds nya klättrare som inte redan är medlemmar i Stockholms Klätterklubb och som går Grundkurs eller Sportklätterkurs på Guidebyrån, ett års gratis medlemskap i Stockholms Klätterklubb. Ett sätt att rekrytera medlemmar in i klubben och ett sätt att säkerställa att nya klättrare är rätt försäkrade och får tillgång till bra information och ett sammanhang.

Stockholms Klätterklubbfortsätter precis som tidigare att arrangera klätterträffar, resor, föreläsningar och arbeta för att utveckla klättringen i Stockholmsregionen.  

Så ta chansen om du inte redan gjort det och gå en forsättningskurs på Simonsberget, en rädd ingskurs, eller varför inte öppna dörren till aidklättringen? 

Varmt välkomna nya och gamla klubbmedlemmar!