• Telemark

     

      Certifierade kurser sedan 1998

2021-01-25 | Vi söker fler klätterinstruktörer

Vi söker fler klätterinstruktörer

Vi söker fler Klätterinstruktörer

Inför sommarsäsongen 2021 söker vi en Klippklätterinstruktör alternativt Sportklätterinstruktör för jobb på Stockholms klippor och kanske en och annan kurs i Nyköping, Spanien eller Norge.

Vi söker dig som redan är auktoriserad instruktör, som har lokalkännedom och har ett väl utvecklat säkerhetstänk. Och framförallt har du en förmåga att få deltagarna att tycka att klättring är det roligaste som finns.

Vi söker dig som, utöver en stor passion för klättring, har förståelse för vikten av ett gott värdskap och har förmåga att skapa glädje och lärsituationer. Ditt engagemang i Guidebyrån bör vara långsiktigt och du bör vara boende i Stockholmsområdet samt inneha B-körkort.

Passar beskrivningen in på dig? Vill du ha ett väldigt roligt jobb? Hör av dig!

KRAV Auktoriserad Sportklätterinstruktör eller Klippklätterinstruktör samt B-körkort. 

MERITERANDE Vana av att hålla i klätterarrangemang i vårt område. Annan pedagogisk utbildning. Aktuell första hjälpen utbildning.

OMFATTNING 2020 Allmän visstids anställning med omfattning 25-50% beroende på sökande. Men även instruktör som kan hoppa in vid behov kan vara intressant.

LÖN Timlön efter utbildningsnivå och intern lönestege.

ANSTÄLLNINGSFORM Allmän visstidsanställning, säsong.

ANSÖKAN Senast 15 februari. Skicka in ett kort brev och ditt CV per mail till Staffan Ekholm staffan@stockholmsguidebyra.se Eventuella frågor kan skickas till samma mail. Rekrytering sker dock fortlöpande.