• Telemark

     

      Certifierade kurser sedan 1998

2022-10-14 | Vi söker fler kajakledare

Vi söker fler kajakledare

Vi söker en Kajakledare för jobb vissa helger sommaren 2023 

Vi söker kajakinstruktörer/ledare för jobb på kajakturer och kajakkurser av varierande nivå men framförallt på nybörjarkurser under sommarsäsongen 2023. De vi söker är kunniga inom sitt område, har ett högt säkerhetstänk, har en känsla för vikten av ett gott värdskap och inte minst passion för att skapa glädje och lärsituationer!

Du bör vara boende i Stockholmsområdet, måste ha tillgång till bil, samt finnas tillgänglig stor del av säsongen. 

Vi söker i första hand ledare som redan är examinerade havskajakledare genom Kanotförbundet. Men Du behöver inte vara färdig instruktör för att söka. Passar beskrivningen in på dig men du saknar certifiering eller har utbildning i något av de andra utbildningssyetemen såsom Friluftsfrämjandet, ISKGA, BCU eller NIL. Hör av dig! Det finns möjlighet till utbildning inför säsongen för att komma in i Kanotförbundets utbildningssystem.

KRAV Du har en god egen paddelfärdighet med kunskap och erfarenhet av självräddning, kamraträddning, navigation och övernattningsturer. Du har förmågan att agera värd och sprida paddelglädje samt har B-körkort.  
MERITERANDE Formell kajakledarutbildning eller pedagogisk utbildning. Är du inte det men ändå känner att detta är för dig så ansök ändå; Är du rätt för oss erbjuder vi i så fall Certifierande havskajakledarutbildning innan säsongsstart. Aktuell första hjälpen utbildning är också meriterande.

OMFATTNING mitten av maj till mitten av september, vissa helger 

LÖN Timlön efter lokal lönetrappa och utbildningsnivå. 

ANSTÄLLNINGSFORM Allmän visstidsanställning, säsong

ANSÖKAN Sensat 15 november (rekrytering sker dock fortlöpande) Skicka in ett kort brev och ditt CV per mail till Staffan Ekholm staffan@stockholmsguidebyra.se Eventuella frågor kan skickas till samma mail.

Med förhoppning om att vi hörs snart!