•  

  kajak Braka Stockholms skärgård 2
 •    

  Fjällvandring med logo
 •  

  Kamvandring logo 2
 •   

    

  skridskor
 •  

  Kajakkurs Blått paddelpass 4 Stockholms Skärgård

2018-12-05 | Vi söker Stockholms bästa guider!

Vi söker Stockholms bästa guider!

Stockholms Guidebyrå är ett litet men snabbt växande utbildningsföretag inom klättring, långfärdsskridskoåkning, fjällvandring och kajakpaddling. Vi vågar oss på att skryta med att vi har ett av Sveriges roligaste jobb! Vi träffar nämligen väldigt många trevliga människor, får sprida vår passion för våra respektive aktiviteter och gör det dessutom utomhus i väl valda vackra miljöer som Stockholms skärgård, Jämtlandsfjällen och Costa Blanca i Spanien. Kan det bli bättre? Som sagt, vi växer och behöver dig!

De flesta av våra instruktörer jobbar med våra turer och kurser vid sidan av sina ordinarie jobb eller studier. Kunderna är till stor del privatpersoner från Stockholmsområdet, men även företag i Stockholmsregionen. 

Nu söker vi fler guider som är kunniga inom sitt område, har ett högt säkerhetstänk, har en känsla för vikten av ett gott värdskap och inte minst passion för att skapa glädje och lärsituationer! Ditt engagemang i Guidebyrån bör vara långsiktigt och du bör vara boende i Stockholmsområdet samt finnas tillgänglig stor del av säsongen. 

Passar beskrivningen in på dig? 
Vill du ha ett väldigt roligt extrajobb? 

Läs då mer i kravspecifikationen nedan för respektive aktivitet och skicka in ett kort brev och ditt CV per mail till Staffan Ekholm staffan@stockholmsguidebyra.se Eventuella frågor kan skickas till samma mail.

Anställningsform: Säsongsanställning på visstid
Omfattning: Beroende på sökandes kompetens
Lön: Timlön efter utbildningsnivå
Fortbildning erbjuds inom vissa aktiviteter. Läs nedan.

Kajakinstruktörer
Inför sommarsäsongen 2019 söker vi 2 kajakinstruktörer för jobb på kajakturer och kajakkurser av varierande nivå. 

KRAV Du har en god egen paddelfärdighet med kunskap och erfarenhet av självräddning, kamraträddning, navigation och övernattningsturer. Du har förmågan att agera värd och sprida paddelglädje. B-körkort samt aktuell första hjälpen utbildning.

MERITERANDE Formell kajakledarutbildning eller pedagogisk utbildning. Är du inte det men ändå känner att detta är för dig så ansök ändå; Vi erbjuder isåfall Svenska Kanotförbundets ledarutbildning innan säsongsstart.

OMFATTNING 1 juni-31 september 10-50% beroende på sökande.

ANSÖK SENAST 20 december

KAJAK

Klätterinstruktör
Inför sommarsäsongen 2019 söker vi 1-2 klätterinstruktörer för jobb på Stockholms klippor samt i Nyköping. Vi söker dig som har god lokalkännedom på klipporna, har ett stort säkerhetskunnande samt är instruktör på någon nivå. Och framförallt har du en förmåga att få deltagarna att tycka att klättring är det roligaste som finns.

KRAV Auktoriserad klätterinstruktör på någon av följande nivåer; klätterledare, sportklätterinstruktör, klippklätterinstruktör eller hjälpinstruktör i klippklättring. B-körkort samt aktuell första hjälpen utbildning.

MERITERANDE Vana av att hålla i klätterarrangemang. Annan pedagogisk utbildning.

OMFATTNING 1 juni-31 september 10-50% beroende på sökande.

ANSÖK SENAST 20 december 2018

KLÄTTRING

Fjälledare
Inför sommarsäsongen 2019 söker vi 1 fjälledare som på sikt vill hjälpa till att utveckla vår vandringsverksamhet.  

KRAV Certifierad Fjälledare, Svenska Fjälledarorganisationen SFLO. B-körkort och aktuell första hjälpen utbildning.

MERITERANDE Vana att leda vandringsgrupper i fjällmiljö och stadsnära miljö.

OMFATTNING Vid behov

ANSÖK SENAST 1 januari 2019

VANDRING

Långfärdsskridskoguide
Inför vintersäsongen 2019 söker vi 1 skridskoguide som på sikt vill hjälpa till att utveckla den skridskoverksamhet vi redan har och som mestadels består i nybörjarkurser och guidade turer för privatpersoner på helger samt ev. guidning av företags- och privata grupper enstaka veckodagar. 

KRAV God lokalkännedom på Stockholmsisarna, vana av att leda turer på is och goda iskunskaper. B-körkort och aktuell första hjälpen utbildning krav.

MERITERANDE Pedagogisk utbildning eller ledarutbildning på skridskor

OMFATTNING Vid behov

ANSÖK SENAST 20 december 2018

SKRIDSKOR