• 20-års jubileum för våra kajakkurser! 

  Vi firar med kurser varje helg hela sommaren

  kajak Braka Stockholms skärgård 2
 •     Lär dig klättra i Medelhavsvärme!

              Gå kurs på Costa Blanca november 2018 

  klättring costa blanca 2 Stockholms Guidebyrå
 • Utvecklas med Europeiska paddelpasset

                    Kurser och examinationer på nivå 1-4

  Kajakkurs Blått paddelpass 4 Stockholms Skärgård

LÅNGHOLMEN

Fängslande konferens med god mat. Paddla kajak, klättra på muren eller ha drabåtsrace!

Kick_off_kajak_Langholmen_Stockholm
Kajak_kick_off_Langholmen_Stockholm
Långholmens fängelse, platsen för Sveriges sista avrättning, är numera platsen där du upplever fängslande konferenser, lummiga promenader och paddling i världsklass. Ta en paus från konferensen och följ med på kvällspaddling i unika paddelvatten eller utmana de andra avdelningarna på företaget i drakbåtsrace.

I samarbete med Långholmen hotell & konferens erbjuder vi sedan 2009 aktiva konferenser. För de riktigt stora grupperna rekommenderar vi att köra drakbåtsrace i Långholmskanalen. De lite mindre grupperna rekommenderar vi att paddla havskajak i Stockholm City. Stockholms som kallas Nordens Venedig är unikt. Ingen annan stans går det att paddla så fritt i centrum av en huvudstad. Så gör promenaden över suckarna över suckarnas bro, boka in din grupp i cellerna och njut av inspirerande möten och en avkopplande eller pulshöjande aktivitet.

LÅNGHOLMEN HOTELL & KONFERENS
Långholmen erbjuder Svanenmärkta konferenser, boende och mat på en grön ö mitt i Stockholm City. Fängelset lades ner 1975. Nu är fängelset omvandlat till hotell, vandrarhem och wärdshus. De åtta konferensrummen rymmer 6-80 personer så här finns alla förutsättningar för ett bra möte eller konferens oavsett om det är ett styrelsemöte, kreativa möten eller konferenser som ska genomföras. Wärdshuset ligger inrymt i Alstaviks malmgård från 1670-talet. Här kan du avnjuta det bästa ur svensk mattradition, tillagat på lokala råvaror i en historiskt fängslande miljö.

KAJAKPADDLING
Ta en paus på konferansen och låt oss guida dig och din grupp i Stockholmsnatten. Under en härlig kvällspaddling snirklar vi oss fram längs stadens kajer i skenet av våra pannlampor. Du och ditt sällskap får uppleva stadens puls i lugn takt, utan trängsel.
Ingen tidigare erfarenhet krävs.
Tidsåtgång ca 1,5-3 timmar

DRAKBÅTSPADDLING
Drakbåt är en lagidrott med besättningar stora som två fotbollslag. Taktkänsla, gott samarbete och en bra styrman är därför minst lika viktigt som råstyrka. Drakbåtspaddling är en perfekt aktivitet för de riktigt stora grupperna. Låt de olika avdelningarna på företaget utmana varandra i en regatta. En instruktör i varje båt tränar upp sin besättning inför utmaningen med de andra båtarna. Där allt leder fram till det stora finalracet.
Ingen tidigare erfarenhet krävs.
Tidsåtgång ca 1,5-3 timmar

TIPS!
Låt oss stå för fikat på aktiviteten. Vi jobbar med ekologiska och biodynamiska produkter. Brukar vara ett mycket uppskattat inslag i paddlingen.


 1. Ditt namn*
  Ange namn
 2. Företag
  Ange ämne
 3. E-post*
  Ange giltig e-postadress
 4. Telefon
  Ogiltig inmatning
 5. Meddelande
  Meddelande saknas
 6. Ogiltig inmatning
 1. Kontaktperson
  Ogiltig inmatning
 2. Företagsnamn
  Ogiltig inmatning
 3. Postadress
  Ogiltig inmatning
 4. Telefonnummer
  Ogiltig inmatning
 5. E-postadress
  Ogiltig inmatning
 6. Antal personer
  Ogiltig inmatning
 7. Önskemål om datum

  Ogiltig inmatning
 8. Önskemål om tid
  Ogiltig inmatning
 9. Önskemål om mat
  Ogiltig inmatning
 10. Övriga önskemål och frågor
  Ogiltig inmatning
 11. Personuppgifter
  Ogiltig inmatning