•  

  kajak Braka Stockholms skärgård 2
 •    

  Fjällvandring med logo
 •  

  Kamvandring logo 2
 •   

    

  skridskor
 •  

  Kajakkurs Blått paddelpass 4 Stockholms Skärgård

2016-07-24 | Vill du ha ett spännande extrajobb?

Vill du ha ett spännande extrajobb?

Vi söker fler guider! Inför vintern söker vi en till två guider på långfärdsskridskor för helgjobb på skridskuturer och kurser.

Inför nästa sommarsäsong söker vi såväl kajakinstruktör som klätterinstruktör som vill jobba med oss på allt från pröva enklare pröva på verksamhet och event till djupare kurser beroende på sökandes erfarenhet och egna färdighet. 

Vem är du? Du har en god egen färdighet i kajaken och/eller på klippan eller skridskorna. Och du är sugen på att dela med dig av den aktivitet du brinner för. Du vet att värdskapet och ditt positiva ledarskap är minst lika viktigt som dina tekniska färdigheter. Det är en fördel om du har erfarenhet av instruktörsskapet eller guideyrket. Allra helst ser vi att du redan är examinerad klätterinstruktör genom SKF, inom Kanotförbundets Paddelpass eller NIL eller liknande utbildning på skridskor. Men, vi erbjuder såväl intern som extern utbildning, så känner du att du är rätt person men saknar instruktörsexamen. Skicka in ansökan i alla fall.

Vi prioriterar kvinnliga sökanden, men tar emot och läser alla ansökningar. Skicka ett mail där du beskriver dig själv, din erfarenhet av klättring, skridskor eller kajakpaddling samt eventuell erfarenhet av guidning och hur du tänker dig din framtid på Guidebyrån. Ansök via mail 

Hälsar, Teamet på guidebyrån

Omfattning: Vid behov 
Anställningsform: Säsongsarbete med timlön